BluARX – ”plug’n play”-server till ARX passersystem

PRESSMEDDELANDE

Stockholm 2010-04-14

BluARX – ”plug’n play”-server till ARX passersystem

Nu lanseras den sista pusselbiten i ARX-systemet: En server, där ARX redan är installerad vid leverans. På mindre än tio minuter kommer du igång med passersystemet.

BluARX är en integrerad server för ARX passersystem som utvecklats av ASSA och Bluapp. Integrationen av ARX-programvaran på Bluapps plattform gör det enkelt för kunden att installera och sköta systemet.

Administration av BluARX är helt webbaserad och stöder SSL för säker överföring – inget fysiskt tillträde till servern behövs för underhåll eller administration.


Bara slå på strömmen
– Med BluARX slipper kunden lägga tid på att installera och konfigurera en komplicerad server – det är bara att koppla in BluARX och slå på strömmen, säger Karl Holm, produktchef för ARX på ASSA. En enkel konfiguration är allt som krävs för att börja använda servern, som är komplett med hård- och mjukvara. Det enda som behöver kompletteras är licenser för ARX (dörrlicenser med mera).

I kostnaden för BluARX ingår ett treårigt uppdateringsavtal som ger möjlighet att uppdatera enheten med de senaste programfixarna,samt uppgradering av ARX till aktuell version. Gränssnittet för uppdateringar är enkelt och användarvänligt. När en ny version av ARX finns tillgänglig laddas denna ner till servern. Administratören väljer sedan när installation av den nya mjukvaran ska ske.

Lätt hantera licenser
BluARX har också en inbyggd funktion för ARX licenshantering, där man laddar upp de licenser man har och väljer vilken eller vilka som ska vara aktiva på servern.

– Samarbetet mellan oss och ASSA för att ta fram BluARX är det första i sitt slag. Tillsammans levererar vi en avancerad serverlösning förpackad i en enkel, integreradprodukt, säger Daniel Osser, vd för Bluapp AB. Det är även den första samarbetsprodukten som levereras på vår plattform. Framöver hoppas vi kunna presentera fler samarbeten av detta slag.


Om Bluapp AB
Bluapp AB är resultatet av mer än tio års erfarenhet av integrerade servrar. Vi levererar en komplett serverplattform, hårdvara, mjukvara och administration i ett färdigt paket. Basen i detta är vår egen Bluapp Hosting Edition-produkt. Tillsammans med samarbetspartners skapar vi en integrerad server som är lätt att installera, administrera och underhålla.

Om ASSA AB
ASSA utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.För mer information kontakta:

Bluapp AB
Daniel Osser
VD
Bluapp AB
08-598 888 60
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


ASSA AB
Karl Holm
Produktchef ARX
ASSA AB
08-775 17 51
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2017 Bluapp AB. All Rights Reserved.