Nyheter

Ny kanal för BluARX

Stockholm den 15:e januari 2014

Bluapp tar över ansvar för försäljning, support och garanti för samtliga BluARX produkter från ASSA.
Sedan ASSA slutat att marknadsföra produkten BluARX till följd av dålig försäljning har Bluapp och ASSA kommit överens om att Bluapp får förtroendet att fortsatt marknadsföra, sälja och supportera produkten samt vidareutveckla konceptet med en integrerad plattform för ARX. Befintliga kunder kan vända sig direkt till sin återförsäljare eller Bluapp för att få support på sin produkt. Nyförsäljning kommer ske genom Bluapp, samtliga ARX återfärsäljare är välkomna att kontakta Bluapp för att få reda på mer om produkterna och vilka möjligheter som finns med denna plattform.


Bluapp kan redan erbjuda en utökad portfölj av produkter för ARX. Bland annat en mini version av Bluapp ARX edition som passar för de mindre installationerna samt Bluapp ARX Cluster edition som garanterar passersystemets funktion genom att klustra två hårdvaror för högsta säkerhet.

Kontakta Bluapp för mer information.

 

 

Nya BluARX modeller

Stockholm 2013-11-29
Bluapp presenterar nu flera nya BluARX modeller.

Från och med den 1:a December finns tre nya BluARX modeller på marknaden. Utöver den beprövade BluARX som funnits på marknaden i mer än 3 år lanserar vi nu 3 modeller till som kompletterar utbudet och breddar kundbasen för BluARX produkten.

BluARX Cluster Edition - ger kunden tryggheten i att passersystemet alltid är tillgängligt. Baserat på samma principer som BluARX Standard, snabb och enkel installation, minimalt undehåll och hög säkerhet, blir Cluster Edition ett kompliment för att garantera upptiden av systemet. Med två hårdvaror som övervakar varandra och där en tar över tjänsten om den andra går sönder så kan man garantera att systemet inte går ner på grund av hårdvarufel.

BluARX Virtual Edition - för de som vill erbjuda ARX som en tjänst till sina kunder eller vill ha flera ARX instanser på samma hårdvara. Virtual Edition ger dig möjlighet att ha upp til 10 ARX instanser på samma hårdvara vilket sparar både utrymme och energi. Varje instans är helt isolerad från de andra vilket gör det möjligt att ge kunderna full tillgång till sin ARX installation utan att riskera att de ser andra kunders system. Som tillval finns Cluster option som ger full redundans på hårdvaran med garanterad upptid som resultat och som bygger på samma teknik som BluARX Cluster Edition.

BluARX Mini - sist men inte minst det senaste tillskottet i produktfamiljen, en modell som passar de mindre installationerna. Liten, tyst, robust och kan monteras på väggen, allt detta uppnås utan rörliga delar i ett mattsvart metall chassi, som enkelt monteras på väggen bredvid annan utrustning. Som tillval kan man få en DC version som tar ström från 5-36V matning. Trots det kompakta formatet bygger BluARX Mini på samma mjukvaruplattform som BluARX Standard med samma funktionalitet. Denna produkt passar lika bra på väggen eller på skrivbordet.

En annan nyhet är att vi kan erbjuda er hosting av ARX, om ni själva inte vill ha en hårdvara så placeras den i vår serverhall där systemet på ett säkert sätt kan nås från kunden.

För mer information om Bluapp BluARX produkter kontakta oss. Vi kan även hjälpa till med demo, pre-sale och installation.

Bluapp

08- 598 888 60

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Page 1 of 2

© 2017 - 2020 Bluapp AB. All Rights Reserved.