Ny bokningspanel till ARX
version 2.0 läser fler taggar

Stockholm 2023-03-24

Bluapp presenterar en ny och uppdaterad version av sin bokningspanel för passersystemet ARX. Bland nyheterna finns utökat stöd för läsning av olika taggar samtidigt. Närhetssensor som tänder skärmen när man närmar sig den samt WiFi. Som tidigare konfigureras panelen via touch-gränssnitt.

Panelen finns att beställa nu!

Beställ här

Bluapp Bokningspanel är en 15" färgskärm med touchfunktion. Den är enkel att använda för att snabbt kunna skapa och ändra bokningar av resurser i ARX passersystem.

Panelen är gjord för utvändig montage inomhus, den är konstruerad av plåt och har en svart lackerad framsida, lådan skruvas ihop med låsskruv.

Användarna loggar in med hjälp av sitt passerkort/tag och kan sedan boka resurser via touchgränssnitt. Panelens läsare stöder både Mifare och EM formatet för läsning av kort samtidigt.

Konfiguration av panlen görs enkelt via touchgränssnitt efter att enheten har monterats på väggen. Panelen drivs på 24V och kopplas samman med ARX via nätverkskabel eller WiFi.

För att spara ström och för att förlänga skärmens livslängd släcks den automatiskt efter en tids inaktivitet. Den inbyggda närhetssensorn tänder skärmen när den känner av rörelse.

Bluapp Bokningspanel är anpassad för att användas tillsammans med ARX passersystem från version 2.0. Tillsammans med tillbehöret Bluapp Infopanel (BluARX plattform krävs) får man även tillgång till en trapphustavla och kan publicera meddelanden till de boende direkt på bokningspanelen.